Hollandaise Saus 2 eidooiers sap van 1/2 citroen zout cayennepeper 1/2 klontje boter
Instructies
Klop de eidooiers, citroen, zout en peper samen in een magnetronbestendige kom, voeg de gesmolten boter toe en blaas 15 seconden in de magnetron. Zet opzij.
Sous Vide Eieren
Zet het waterbad op 75°C, leg de eieren er voorzichtig in. Kook gedurende 13 minuten, verwijder. Schud in koud water om het koken te stoppen. Zet apart. Terwijl de pizza bakt, doe de eieren in een kom met heet water uit de kraan. We warmen de eieren op voor de pizza.
Pizza-aanwijzingen
Plaats uw Baking Steel op het bovenste rek van uw oven en verwarm gedurende 1 uur voor op 260°C.
Rek of rol uw deeg uit tot een ronde van 30 cm en leg het op een licht bestoven pizzablad. Lichtjes bestuiven met bloem.
Zet uw oven op grillen.
Verdeel verse mozzarellla en 3 plakjes voorgebakken Canadees spek over de bovenkant. 5. Op uw Baking Steel leggen en 1 minuut onder de broiler bakken. Open na 1 minuut de oven en draai de pizza 180 graden. Ga nog 1 minuut door op de broiler.
Schakel oven terug naar bakken of convectie bakken voor nog 2 minuten, verwijder.
Kraak de sous vide eieren in een aparte kom en leg ze boven op de pizza. Probeer het direct op Canadees spek te laten landen. Doe dit voor alle drie de eieren. Breng op smaak met S & P.
Sprenkel met een lepel voorzichtig Hollandaise Saus over de eieren.